BIAB Nagelbehandelingen: Duurzaamheid, Gezondheid en Stijl bij Beautysalon Me Time in Hengelo

Welkom bij Beautysalon Me Time in Hengelo, uw expert in BIAB (Builder In A Bottle) nagels. Wij bieden een scala aan BIAB-behandelingen aan, gebruikmakend van de nieuwste technieken om uw nagels niet alleen prachtig maar ook sterk te maken.

Onze BIAB Nagelbehandelingen

  • Biab Natural (45 minuten): Natuurlijke en versterkende behandeling voor €35.00.
  • Biab inclusief Gellak (60 minuten): Combineer BIAB met gellak voor €40.00.
  • Biab Babyboom (60 minuten): Trendy ombre-effect voor €45.00.
  • Cosmetische Pedicure tenen inclusief Gellak (40 minuten): Complete voetverzorging voor €30.00.
  • Voor het verwijderen van de BIAB set wordt €5,00 meer gerekend.

BIAB is een geavanceerde formule die zorgt voor sterke, natuurlijk ogende nagels, ideaal voor een langdurig mooie manicure.

Hoe lang gaat BIAB mee?

Een BIAB-behandeling is ontworpen voor duurzaamheid. Gemiddeld blijven BIAB nagels tot 3-4 weken mooi, afhankelijk van uw nagelgroei en dagelijkse activiteiten.

Hoe vaak moet je BIAB doen?

Wij adviseren om elke 3 tot 4 weken een opvulbehandeling te plannen. Dit zorgt ervoor dat uw nagels er continu op hun best uitzien en de integriteit van de BIAB behouden blijft.

Hoe lang duurt het zetten van BIAB nagels?

Een BIAB-behandeling bij Beautysalon Me Time duurt gemiddeld tussen de 45 en 60 minuten, afhankelijk van de gekozen behandeling.

Is BIAB gezond voor je nagels?

Ja, BIAB is gezond voor uw nagels. Het biedt een sterke, beschermende laag die helpt bij het voorkomen van breuk en beschadiging, terwijl het de natuurlijke nagel laat ademen en groeien.

Kan BIAB ook op korte nagels?

Absoluut! BIAB is geschikt voor zowel lange als korte nagels. Het helpt bij het versterken en laten groeien van korte nagels, waardoor het een ideale oplossing is voor nagelbijters.

Conclusie

Bezoek Beautysalon Me Time in Hengelo voor de beste BIAB nagelbehandelingen. Onze behandelingen combineren stijl, duurzaamheid en gezondheid voor uw nagels. Maak nu een afspraak bij Beautysalon Me Time en ervaar zelf de voordelen van BIAB nagelstyling.