Ontspannings- en Hotstone Massages in Hengelo | Beautysalon MeTime

Bij Beautysalon MeTime in Hengelo geloven we dat iedereen een moment van rust verdient. Onze zorgvuldig samengestelde ontspanningsmassages en warme hotstone-behandelingen zijn ontworpen om u te helpen ontspannen, herstellen en verjongen. Onze ervaren therapeuten passen verschillende technieken toe om spanning te verlichten en een staat van diepe ontspanning te bevorderen.

Ontspanningsmassages in Hengelo

Ontspanningsmassage 30 min (€32.00) Duur: 30 minuten Deze behandeling is ideaal voor een moment van rust in uw drukke schema. Laat de achterkant van uw benen en uw rug, nek en schouders verwennen met zorgvuldige massagebewegingen die spanning verminderen en uw welzijn verbeteren.

Ontspanningsmassage 45 min (€48.00) Duur: 45 minuten Gun uzelf een uitgebreidere sessie van welzijn met deze massage. Het omvat de achterkant van uw benen, rug, nek, schouders, decolleté, armen en hoofdhuid. Deze behandeling is een uitstekende keuze voor een diepere ontspanning en revitalisatie.

Ontspanningsmassage 60 min (€64.00) Duur: 60 minuten Onze meest uitgebreide ontspanningsmassage biedt een volledige lichaamsbehandeling voor ultieme rust. Deze sessie omvat de achterkant en voorkant van uw benen, rug, nek, schouders, decolleté, armen en hoofdhuid. Het is de perfecte manier om stress te vergeten en volledig te ontspannen.

Hotstone Massage

Hotstone Massage 45 min (€55.00) Duur: 45 minuten Ervaar de warmte en het comfort van onze hotstone massage. Tijdens deze behandeling worden warme stenen gebruikt om de achterkant van het lichaam te masseren. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, verlicht spanning en bevordert een gevoel van diepe ontspanning en welzijn.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat zijn de voordelen van een ontspanningsmassage? Ontspanningsmassages helpen bij het verminderen van stress, verlichten spierspanning, verbeteren de bloedcirculatie en bevorderen algeheel welzijn.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Beautysalon Me Time in Hengelo? U kunt een afspraak maken door ons te bellen of te bezoeken. Onze contactgegevens en openingstijden vindt u op onze website.

Biedt Beautysalon Me Time ook andere diensten aan? Ja, naast massages bieden we ook gezichtsbehandelingen, BIAB nagels, henna brows en meer. Bezoek onze website voor het volledige aanbod.

Boek Uw Massage Ervaring 

Bezoek Beautysalon MeTime in Hengelo voor een onvergetelijke massage-ervaring. Onze serene omgeving  wacht op u om u te helpen ontspannen en vernieuwen. Boek vandaag nog uw afspraak en ontdek de transformerende effecten van onze massages.

Maak nu een afspraak en ervaar de voordelen van onze massages zelf.