Medical collection hengelo

Beautysalon Me Time Hengelo: Exclusieve Gezichtsbehandelingen met IK Skin Perfection

Gezichtsbehandelingen zijn niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een essentieel onderdeel van huidverzorging. Beautysalon Me Time, midden in het centrum van Hengelo, biedt met  producten van IK Skin Perfection een reeks gezichtsbehandelingen die niet alleen de huid verfrissen maar ook transformeren.

IK Skin Reset: Een Frisse Start voor Uw Huid

Bij Beautysalon Me Time gevestigd in het centrum van Hengelo  begint uw huidverzorgingsreis met de IK Skin Reset gezichtsbehandeling. Deze 30-minuten durende sessie omvat een intake en huidanalyse, gevolgd door een reiniging met silk of foam, het verwijderen van onzuiverheden, een masker, en het aanbrengen van een 24h crème. Voor slechts €33,00 biedt deze gezichtsbehandeling een snelle, maar diepgaande opfrissing voor uw huid.

Welkomstbehandeling: Uw Reis naar Huidperfectie

Onze Welkomstbehandeling, inclusief een kennismakingsset van IK Skin Perfection, biedt dezelfde stappen als de IK Skin Reset, maar met een extra persoonlijke touch. Deze 30-minuten durende gezichtsbehandeling sessie kost €62,00 en is de perfecte manier om kennis te maken met onze producten en gezichtsbehandeling diensten.

IK Skin Repair: Diepgaande Verzorging en Herstel

De IK Skin Repair gezichtsbehandeling is een uur van pure verwennerij. Naast de basisstappen, omvat deze behandeling epileren, een scrub of peeling, een 20-minuten durende massage, en een masker, afgesloten met onze kenmerkende 24h crème. Voor €66,00, is dit de ideale keuze voor diegenen die hun huid grondig willen vernieuwen.

IK Skin Renew Effects: Maximale Verjonging

Voor een uitgebreidere ervaring, biedt de IK Skin Renew Effects gezichtsbehandeling alles wat uw huid nodig heeft om te stralen. Deze 75-minuten durende sessie, geprijsd op €82,00, omvat een huidanalyse, reiniging, epileren, scrub of peeling, een 30-minuten durende massage, masker, serum, en onze 24h crème.

IK Skin Maximum Results: Ultieme Huidverzorging

De IK Skin Maximum Results gezichtsbehandeling is onze meest luxe optie. Deze 95-minuten durende sessie, voor €99,00, biedt diepgaande huidverzorging met extra aandacht voor resultaten. Van fruitzuren tot huidoliën en serum, deze behandeling is de ultieme verwennerij voor uw huid.

IK Skin Medical Program: Geavanceerde Huidverjonging

Ervaar de IK Skin Medical Program gezichtsbehandeling, een 60-minuten durende sessie voor €60,00. Deze behandeling is gericht op diepgaande huidverjonging en herstel, met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten.

IK Age Wellbeing Program: Tijdloze Schoonheid

Ons IK Age Wellbeing Program is een 75-minuten durende gezichtsbehandeling voor €82,00. Deze sessie omvat een uitgebreide huidanalyse, reiniging, epileren, scrub of peeling, een 30-minuten durende massage, masker, serum, en onze 24h crème, aangevuld met een persoonlijk product advies voor thuis.

Bij Beautysalon Me Time in Hengelo, combineren we de kunst van schoonheidsverzorging met de wetenschap van huidverbetering. Onze gezichtsbehandelingen zijn niet alleen gericht op ontspanning, maar ook op het leveren van zichtbare resultaten. Met een scala aan opties, van snelle opfrisbeurten tot luxe verwennerij, biedt Beautysalon Me Time voor ieder wat wils.

In Hengelo, waar de vraag naar kwalitatieve gezichtsbehandelingen hoog is, onderscheidt Beautysalon Me Time zich door een unieke benadering van huidverzorging. Onze behandelingen zijn niet alleen gericht op ontspanning, maar ook op het leveren van zichtbare resultaten. Met een scala aan opties, van snelle opfrisbeurten tot luxe verwennerij, biedt Beautysalon Me Time  voor ieder wat wils.

Veelgestelde Vragen

Q: Hoe lang duurt een gemiddelde gezichtsbehandeling bij Beautysalon Me Time?
A: Onze behandelingen variëren van 30 tot 95 minuten, afhankelijk van de gekozen behandeling.

Q: Zijn de producten van IK Skin Perfection geschikt voor alle huidtypes?
A: Ja, onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van verschillende huidtypes te voldoen.

Q: Kan ik een gepersonaliseerde huidanalyse krijgen bij Beautysalon Me Time?
A: Absoluut, een gepersonaliseerde huidanalyse is een integraal onderdeel van onze behandelingen.

Q: Biedt Beautysalon Me Time ook behandelingen voor huidverjonging?
A: Ja, onze IK Skin Medical Program en IK Age Wellbeing Program zijn speciaal ontworpen voor huidverjonging.

Q: Wat maakt Beautysalon Me Time   uniek in Hengelo?
A: Onze combinatie van geavanceerde technieken, hoogwaardige producten, en persoonlijke aandacht maakt ons uniek in Hengelo.

Boek nu uw ervaring bij Beautysalon Me Time in Hengelo en laat uw huid stralen. Maak nu een afspraak en ontdek de perfecte gezichtsbehandeling voor uw huid.